HTML

Eszter hírei a sztárokról.

Elsősorban SZIASZTOK!!!! Sok szeretettel köszöntök mindenkit a blogomban. Nézzétek meg az összes bejegyzést. Írjatok kommentárt és érezzétek jól magatokat! Puszi: Eszter

Friss topikok

Linkblog

Ki menti meg a hisztihercegnőt?

2009.07.03. 10:56 V.E.I.

Barátságkarkötőt viselnek,ugyanazokat a fiúkat kedvelik,és évek óta van egy közös álmuk:amikor kilencévesen megismerkedtek egy válogatáson,Selena Gomez és Demi Lovato elhatározta,hogy egyszer közös filmet forgatnak.

Ez most valóra is válik.

A Princess Protection Program(Hercegnőmentő akció)című Disney-produkcióban Rosalinda hercegnőt(Demi Lovato)gonosz terrorisák fenyegetik,ezért álnéven elrejtik egy átlagos családnál.

A finom hölgyikének először is meg kell birkóznia a hétköznapi élettel-csakhogy a vendéglátó lány,Carter(Selena Gomez) nemigen hiszi,hogy ez sikerülni fog.

A két tini folyton nyúzza egymást,irigykednek és féltékenyek a másikra.

De aztán olyan dolgok történnek,melyek révén az ellenségekből a legjobb barátnők lesznek-akárcsak a valóságban.

Szólj hozzá!

Címkék: sztárok

A bejegyzés trackback címe:

https://eszobaba.blog.hu/api/trackback/id/tr401224013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása